Haemme nyt joukkoomme

SÄHKÖTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA

Sähkötekniikan asiantuntijana vastaat kiinteistöjemme sähköjärjestelmien kehittämisestä, ylläpidosta, käytön ohjaamisesta ja korjausten valvonnasta. Toimit sähköhankkeissa projektinvetäjänä ja valvot ja kehität turvajärjestelmiä sekä seuraat kiinteistöjen energiankulutusta. Osallistut Kansallisgallerian toiminnan kehittämiseen oman tehtäväalueesi osalta. Työskentelet kiinteistöpäällikön alaisuudessa osana kiinteistöyksikkömme osaavaa tiimiä.

Toivomme, että sinulla on teknisen alan koulutus ja takanasi on jo muutama vuosi työtä kiinteistöjen kunnossapidon parissa. Sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä kunnossapitojärjestelmien käyttäminen on sinulle tuttua. Hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useita samanaikaisia projekteja.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, vahvaa projektiosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kohtuullista suomen kielen taitoa. Kansallisgallerian arvot: avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa ainutlaatuisten kiinteistöjen parissa. Työyhteisömme on moniammatillinen ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme yhdessä.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 2.5.2017 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 36h 21min. Työ sisältää myös varallaoloa ja päivystystä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähettäisitkö hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen kiinteistöpäällikkö Harri Toivoselle 5.3.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Harri Toivonen p. 029 450 0372 tai harri.toivonen(at)kansallisgalleria.fi.

 

———

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tämän sivun lisäksi mol.fi -sivustolla.

Jätä meille avoin hakemus, mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Olemme yhteydessä soveltuviin hakijoihin tehtävän avauduttua. Säilytämme avoimia hakemuksia neljä kuukautta.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin.

Jätä avoin hakemus muihin tehtäviin.

 

Harjoittelu

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä harjoittelun puitteissa. Harjoittelun aikana pääset työskentelemään ja oppimaan uusia taitoja ammattilaisten tukemana.

Jätä hakemus harjoitteluun.