Pöydällä on keskeneräinen teos, johon lisätään parhaillaan väriä siveltimellä. header-image-shape

Tule kumppaniksemme

Teemme vuosittain yhteistyötä eri yritysten sekä organisaatioiden kanssa. Etsimme aktiivisesti kumppaneita, joiden kanssa voimme saada aikaan jotain uutta ja ainutlaatuista. Onko sinun yrityksesi meidän seuraava kumppanimme?

Ateneumin, Kiasman tai Sinebrychoffin taidemuseon kumppanina voit kehittää yrityksenne julkisuuskuvaa, erottua joukosta ja tehdä uusia avauksia.

  • Yhteistyökumppanina saat laajasti myös näkyvyyttä ja tunnettuutta kävijöidemme joukossa, sillä Kansallisgallerian kolmessa museossa vierailee vuosittain yhteensä noin 700 000 kävijää.

  • Lisäksi Kansallisgalleria näkyy, kuuluu ja vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa: taidemuseoidemme uusimmat kuulumiset tavoittavat säännöllisesti yhteensä yli 150 000 seuraajaa.

  • Museoidemme verkkosivuilla vieraillaan noin 1,5 miljoonaa kertaa vuodessa.

Kaikki kolme museotamme ovat keskeisiä kohtaamispaikkoja ja tarjoamme ikimuistoisia elämyksiä. Museomme tarjoavat yrityksille jotain sellaista, johon kukaan muu ei pysty!

Kumppanuudet suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaan

Kumppanuudet räätälöidään yksilöllisesti. Niiden sisältö sekä kesto mietitään aina yhdessä. Meitä kiinnostaa uusien asioiden tekeminen – uudella tavalla.

  • Voit käyttää museoiden tiloja sekä palveluita yrityksesi asiakastilaisuuksiin ja saat näkyvyyttä museoidemme markkinoinnissa.

  • Voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa erilaisia kampanjoita ja tapahtumia yrityksesi sidosryhmille, asiakkaille ja henkilöstölle.

  • Taide lisää edistää hyvinvointia, joten tarjoa henkilökunnallesi tai sidosryhmillesi mahdollisuutta ladata akkujaan taideaarteiden äärellä tai kehittää luovuuttaan työpajoissa.

  • Voimme panostaa yhdessä yhteiskuntavastuullisuuteen ja tarjota yrityksenne avulla taide-elämyksiä erityisryhmille ja heille, jotka eivät muuten pääsisi taiteen ääreen.

Jos kiinnostuit yhteistyömahdollisuuksista, ota yhteyttä

Ateneumin taidemuseo

Markkinointipäällikkö Suvi Rusanen, suvi.rusanen(at)ateneum.fi

Nykytaiteen museo Kiasma

Markkinointipäällikkö Inka Hein, inka.hein(at)kiasma.fi

Sinebrychoffin taidemuseo

Markkinointisuunnittelija Eija Pekkanen, eija.pekkanen(at)siff.fi

Kansallisgalleria

Yhteyspäällikkö Jutta Jaakkola, jutta.jaakkola(at)kansallisgalleria.fi

Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen

Valitettavasti käyttämäsi selain ei ole tuettu, sivuston käytössä voi esiintyä ongelmia.