Haemme

JURISTIA

Juristin tehtävä Kansallisgalleriassa painottuu vahvasti sopimusoikeuteen ja tekijänoikeuskysymyksiin. Vastaat Kansallisgallerian ja sen yhteydessä toimivan Valtion taideteostoimikunnan sopimus- ja tekijänoikeusasioista: valmistelet mm. kotimaisia ja kansainvälisiä näyttely- ja tuotantosopimuksia, taideteosten hankintasopimuksia ja yhteistyösopimuksia. Sopimuksissa korostuvat tekijänoikeudelliset kysymykset.

Työtehtäviisi kuuluu myös kokoelmien hankintaan ja hallintaan liittyvien oikeudellisten käytäntöjen (esim. audiovisuaaliset ja digitaaliset teokset) ja niihin liittyvien sopimusten kehittäminen.

Osallistut toimialan kehittämishankkeisiin ja teet yhteistyötä mm. tekijänoikeusjärjestöjen, Suomen museoliiton ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi teet oikeudellisia selvityksiä taiteen ja lainsäädännön rajapinnoista ja hallitset toimialaa koskevan EU-lainsäädännön. Tuet Kansallisgallerian henkilöstöä organisaation toimintaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Tehtävässä raportoit kokoelmahallintajohtajalle.

Sinulla on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta lakimiestehtävistä.

Työskentelytapasi on itsenäinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta myös yksityiskohdat pysyvät hyppysissäsi. Tartut aktiivisesti toimeen, priorisoit joustavasti työtehtäviäsi ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja käytät lisäksi englannin kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Juristin tehtävä Kansallisgalleriassa on näköalapaikka keskeisessä taide- ja kulttuuriperintöorganisaatiossa. Uskomme, että tehtävä sopii erityisesti henkilölle, joka muiden kansallisgallerialaisten tapaan suhtautuu intohimoisesti taiteeseen ja sen merkitykseen yhteiskunnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kansallisgallerian kokoelmahallintajohtaja Riitta Ojanperä puh. 0405729959, pe 23.8 klo 14-15, to 29.8 klo 14-16 ja to 5.9 klo 9-11.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään maanantaina 9.9.2019.

Hae tätä tehtävää

——————————————————————————————————————————————————

Haemme myyntiyksikköön

PALVELUMYYJÄÄ

Palvelutiimimme vastaa museoiden (Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo) palvelutuotteiden myyntityöstä ja siihen liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Palvelutuotteita ovat mm. opastetut kierrokset, taidepajat, luennot ja erilaiset kurssit. Osana palvelutarjontaamme on myös museorakennusten tilavuokraus.

Palvelumyyjänä tehtäviisi kuuluu:

 • Palvelutuotteiden tavoitteellinen ja aktiivinen myyntityö, erityiskohderyhminä ryhmät ja yritykset.
 • Päivittäinen asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse yhdessä toisen palvelumyyjän kanssa.
 • Kansallisgallerian palvelutuotteiden ja vuokraustoiminnan kehittämiseen osallistuminen.
 • Läheinen yhteistyö museoidemme yleisötyötiimien kanssa, jotka suunnittelevat, kehittävät ja tuottavat erilaisia tapahtumia, opastustoimintaa, kouluyhteistyötä ja erityishankkeita.
 • Hallinnollisia rutiinitehtäviä ja tietojärjestelmien päivittämistä.

Palvelumyyjän tehtävässä onnistuu henkilö, joka

 • on myyntihenkinen tiimityöskentelijä ja innostuu tavoitteellisesta työnteosta
 • on kartuttanut työkokemusta palveluiden myyntityöstä, erityisesti ryhmä- tai yritysmyynnistä kulttuuri- tai matkailualalta
 • pitää hyvää asiakaspalvelua kunnia-asianaan
 • on tarkka ja vie asiat loppuun positiivisella asenteella
 • on taitava organisoimaan ja työskentelemään yhdessä erilaisten tiimien kanssa
 • kommunikoi sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti
 • haluaa kehittää tuotteitamme ja myyntityötämme.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuukausipalkka.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mari Alijoki, puh. 050 592 4070 tiistaina 13.8. klo 16:00-17:00 ja keskiviikkona 14.8. klo 14:00-15:00.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään torstaina 15.8.2019.

Hae tätä tehtävää

——————————————————————————————————————————————————

Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Olemme yhteydessä soveltuviin hakijoihin tehtävän avauduttua. Säilytämme avoimia hakemuksia 24 kuukautta.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin

Jätä avoin hakemus oppaan tehtäviin

Jätä avoin hakemus muihin tehtäviin

Harjoittelu

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä harjoittelun puitteissa. Harjoittelun aikana pääset työskentelemään ja oppimaan uusia taitoja ammattilaisten tukemana.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelun harjoittelijan tai TET-harjoittelijan tehtäviin

Jätä hakemus harjoitteluun

 

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste (pdf)