Haemme Nykytaiteen museo Kiasmaan

korkeakouluharjoittelijaa

kokoelmaosastolle kolmeksi kuukaudeksi syystalvelle 2019. Aloitus tehtävässä on 2.9., 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset museon kokoelmiin liittyvät erilaiset tehtävät. Harjoittelujakson pääpaino on erityisesti vuodelle 2020 valmisteltavan kokoelmanäyttelyn suunnitteluun, tiedonhakuun ja -tuottamiseen sekä arkistointiin ja luettelointiin liittyvät avustavat tehtävät. Oman kokonaisuutensa muodostaa näyttelyjulkaisun toimitustyöhön liittyvät avustavat tehtävät.

Sinulla on kotimaisen nykytaiteen tuntemusta, mahdollisesti aiempaa kokemusta museotyöstä sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja mielenkiintoisen harjoittelujakson maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat omalle työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Harjoittelu on kokopäiväinen ja palkallinen 1211€/kk. Edellytämme, että harjoittelijalle on myönnetty oman oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki 1 800 euroa/harjoittelu tutkintoihin sisältyvään harjoitteluun

Lisätietoja tehtävästä antaa Intendentti Kati Kivinen, tel: +358 (0)294 500 540, kati.t.kivinen@kiasma.fi, maanantaina 10.6. klo 10:00-11:00 ja maanantaina 17.6. klo 10:00-11:00 ja 14:00-15:00.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakulomakkeen ja lähetät CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.
Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja teemme myös haastattelut elokuun aikana.

Jätä hakemus tehtävään


Haemme Ateneumin taidemuseoon innokasta ja tarkkaa

korkeakouluharjoittelijaa

2-3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet Ateneumin taidemuseon kokoelmatiimissä ja päivität taideteosten kokoelmatietoja MuseumPlus -tietokantaohjelmaan. Kyseistä tietokantaohjelmaa käytetään myös mm. Museoviraston eri museoissa ja Louvressa.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta tietokantaohjelman käytöstä, vaan annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Odotamme, että olet opinnoissasi perehtynyt taidehistoriaan tai museologiaan. Olet tarkka, viihdyt itsenäisen työn parissa ja haluat kehittää hallinnollista osaamistasi tietokannan parissa. Taideteoksen takana piilevä tarina ja tiedot kiinnostavat sinua ja olet innokas oppimaan uutta teoksista.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua määräaikaiseen tehtävään maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Harjoittelu ajoittuu ajalle syyskuu-joulukuu 2019. Harjoittelua ei tarvitse tehdä yhtäjaksoisesti, mutta kuitenkin kokopäiväisesti.

Harjoittelu on palkallinen 1211€/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa intendentti Timo Huusko, puh.+358 40 358 7780 tiistaina 11.6., maanantaina 17.6. ja tiistaina 25.6. klo 13-14.

Kesälomien vuoksi tiedotamme kaikkia hakijoita haun etenemisestä elokuun alkupuolella.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.6.2019.

Jätä hakemus tehtävään


 

Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Olemme yhteydessä soveltuviin hakijoihin tehtävän avauduttua. Säilytämme avoimia hakemuksia 24 kuukautta.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin

Jätä avoin hakemus oppaan tehtäviin

Jätä avoin hakemus muihin tehtäviin

Harjoittelu

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä harjoittelun puitteissa. Harjoittelun aikana pääset työskentelemään ja oppimaan uusia taitoja ammattilaisten tukemana.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelun harjoittelijan tai TET-harjoittelijan tehtäviin

Jätä hakemus harjoitteluun

 

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste 2018 (pdf)