Haemme

1-3 uuden sukupolven edustajaa tekemään URB 19 –urbaanin taiteen festivaalia

URB on Kiasmassa toimivan Kiasma-teatterin tuottama vuosittainen urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan kaupunki- ja nuorisokulttuurin vaikutusta nykytaiteen eri muotoihin. Festivaalin tapahtumat levittäytyvät museosta ja teattereista erilaisiin kaupunkitiloihin.

Haluatko tulla kanssamme uudistamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan 20 vuotta täyttävää urbaania festivaalia? Puuttuuko Helsingin nuoriso- ja kaupunkikulttuurista jotain, mitä haluaisit järjestää? Keitä haluaisit kutsua mukaan?

Haemme URB 19 -festivaalitiimiin yhdestä kolmeen uuden sukupolven edustajaa ideoineen. Osana festivaalitiimiä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan festivaalia yhdessä Kiasma-teatterin tuottajien ja teknisen henkilökunnan kanssa. URB 19 järjestetään 6.6.–13.6.2019.

Toivomme, että tuot mukanasi oman näkemyksesi ja pääsemme myös oppimaan sinulta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta sillä tärkeintä meille on aito kiinnostus kaupunkikulttuuria, urbaaneja taidemuotoja ja niihin liittyviä ilmiöitä kohtaan. Toivomme toki, että haluat tehdä yhteistyötä jokaista arvostavassa työympäristössä ja olet vähintään 18-vuotias.
Käynnistämme festivaalin suunnittelun marraskuussa ja työskentely tapahtuu yhteisten tapaamisten myötä pari kertaa kuussa. Tapaamisten välillä työskentelet itsenäisesti. Festivaalin lähestyessä toukokuussa 2019 työtahti tiivistyy, jolloin työmäärä on noin 10 tuntia viikossa. Festivaalin aikana läsnäolosi on korvaamatonta.

Maksamme työstä kertaluonteisen palkkion.

Miten haet
Laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa on liitteenä alustava ideasi URB-festivaalille (max. kaksi sivua). Myös pienet työryhmät voivat hakea, sillä tiimiin voidaan valita maksimissaan kolme hakijaa. Kerrothan hakemuksessa ikäsi, asuinpaikkasi, tämänhetkisen työ/opiskelutilanteesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Lähetä hakemuksesi ja ideasi 31.10.2018 mennessä: urb@kiasma.fi

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: urb@kiasma.fi

 


Haemme

TUOTANTOASSISTENTTIA

Kiasman tuottamaan näyttelyyn Pohjoismaisessa paviljongissa Venetsian biennaaliin 2019.

Weather Report – Forecasting Future -näyttelyn taiteilijat ovat Ane Graff (No), Ingela Ihrman (Ru) ja nabbteeri (Su). Toimit läheisessä yhteistyössä projektin kuraattoreiden ja projektitiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu seuraavat avustavat tehtävät:

  • Teostuotantoa: huolehdit mm. aikatauluista, hankinnoista ja yhteydenpidosta kumppaneihin.
  • Näyttelyjulkaisun toimitustyötä mm. materiaalien kokoamista, oikolukua, käännösten koordinointia ja kuvatoimitusta.
  • Tapahtumatuotantoa; kutsuvierastilaisuuksien sekä lehdistötilaisuuden valmistelua, kutsuvierasakkreditointia sekä matkajärjestelyjä.

Olet erityisen kiinnostunut nykytaiteesta. Sinulla on kulttuuri- tai taidealan koulutus tai opintoja alalta sekä kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä näyttely- tai tapahtumatuottamisen parissa. Tehtävässä tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa. Olet oma-aloitteinen ja kykenet pitämään monta asiaa yhtä aikaa hallussa. Kansallisgallerian arvot: avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kansainvälisen projektin maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset oppimaan ja kehittymään näyttely- ja tapahtumatuottajana sekä olet osa Kiasman näyttely-yksikköä ja moniammatillista joukkoa. Työyhteisömme on innostunut ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme.

Tehtävä on määräaikainen. Projekti käynnistyy marraskuun 2018 puolivälissä ja kestää toukokuuhun 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa amanuenssi Piia Oksanen, puh. 050 462 0309 torstaina 11.10 klo 11-12 ja maanantaina 15.10. klo 11-12.

Lähetäthän hakemuksesi täyttämällä hakulomakkeen viimeistään 24.10.2018.

Lähetä hakemus

 


Haemme Sinebrychoffin taidemuseoon osaavaa ja innostunutta

YLEISÖTYÖN TUOTTAJAA

määräaikaiseen tehtävään vuoden 2019 loppuun saakka.

Suunnittelet, koordinoit ja toteutat Paul ja Fanny Sinebrychoffin kotimuseon yleisötyötä sekä tapahtumia eri kohderyhmille. Laadit myös pitkäntähtäimen suunnitelman kotimuseon yleisötyön kehittämiseksi.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto taiteen tai taidekasvatuksen alalta ja kokemusta yleisötyöstä sekä taidemuseoalalta. Viestit taitavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä suomen että ruotsin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Arvostamme ennakkoluulotonta ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään vanhan eurooppalaisen taiteen parissa. Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Kirsi Eskelinen, puh. + 358 (0) 294 500 490 maanantaina 8.10. klo 14-15 ja maanantaina 15.10. klo 11-12.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2018, koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä hakemus

 


Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Olemme yhteydessä soveltuviin hakijoihin tehtävän avauduttua. Säilytämme avoimia hakemuksia 12 kuukautta.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin

Jätä avoin hakemus oppaan tehtäviin

Jätä avoin hakemus muihin tehtäviin

Harjoittelu

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä harjoittelun puitteissa. Harjoittelun aikana pääset työskentelemään ja oppimaan uusia taitoja ammattilaisten tukemana.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelun harjoittelijan tai TET-harjoittelijan tehtäviin

Jätä hakemus harjoitteluun

 

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste (pdf)