Haemme kokenutta, innostunutta ja osaavaa

MUSEOTEKNIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit koko Kansallisgallerian museotekniikkayksikön esimiehenä ja noin 13 henkilön lähiesimiehenä. Vastaat museoteknisten palveluiden toimivuudesta ja organisoinnista, näyttelytuotantojen ja kokoelmatyön resursoinnista museotekniikan osalta sekä museoteknisen osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut myös tarvittaessa yksikön käytännön tehtävien suorittamiseen.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen sekä ymmärrys museaalisesta työstä kokoelmien ylläpidon ja näyttelytoimintaan liittyvien prosessien ja rakenteiden suunnittelun näkökulmasta. Myös AV- ja valaistustekniikkaan liittyvä osaaminen on eduksi. Olet jo kartuttanut useamman vuoden ajalta kokemusta esimiestyöstä, projektimallien mukaisesta työskentelystä, prosessien kehittämisestä, työvuoro- ja taloussuunnittelusta sekä talouden seurannasta. Olet luontaisesti innostava johtaja ja hengen nostattaja. Pärjäät hyvin suomen kielen taidon lisäksi englannin kielellä. Arvostamme myös vaativampaa tietoteknistä osaamista, esim. 3D.

Kansallisgallerian arvot; avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työotettasi.
Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kulttuurialan tehtävän lisäksi innostavan työyhteisön ja näköalapaikan kuvataiteen maailmaan. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmahallintajohtaja Riitta Ojanperä, puh. 040 572 9959 seuraavina aikoina: 16.8 klo 9-11, 20.8 klo 9-11, 21.8 klo 14-16 ja 27.8 klo 9-11.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2018 mennessä.

Lähetä hakemus


Haemme Ateneumin taidemuseoon kokenutta, innostunutta ja osaavaa

NÄYTTELYMESTARIA

Toimit Kansallisgallerian museotekniikkayksikössä näyttely- ja kokoelmatyöhön liittyvien projektien sekä prosessien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Kokoelmatyössä huolehdit taideteosten käsittelystä, pakkaamisesta, säilytyksestä ja kokoelmahallintajärjestelmän käytöstä. Näyttelytoiminnassa osallistut suunnitteluun, ripustamiseen ja installoimiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva käsityöammattitutkinto ja useamman vuoden monipuolinen kokemus alan tehtävistä sekä kokemusta vaativista ripustustekniikoista. Museoala on sinulle tuttu ja sinulla on valmiutta sekä kokemusta työskennellä vaativien (esim. painavien) teosten kanssa turvallisesti. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulla on itsenäinen sekä oma-aloitteinen työskentelyote. Tykkäät työskennellä osana tiimiä ja toimia projektiorganisaatiossa. Suomen kielen taidon lisäksi sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito.

Kansallisgallerian arvot; avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työotettasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kulttuurialan tehtävän lisäksi innostavan työyhteisön ja näköalapaikan kuvataiteen maailmaan. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava näyttelymestari Isa Päivinen, puh. 040 841 3537 ti 14.8 klo 9-11, to 16.8 klo 9-11, pe 17.8 klo 9-11, ke 22.8 klo 9-11 ja pe 24.8 klo 9-11.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi 27.8.2018 mennessä.

Lähetä hakemus


 

Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Olemme yhteydessä soveltuviin hakijoihin tehtävän avauduttua. Säilytämme avoimia hakemuksia 12 kuukautta.

Jätä avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin.

Jätä avoin hakemus muihin tehtäviin.

Harjoittelu

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä harjoittelun puitteissa. Harjoittelun aikana pääset työskentelemään ja oppimaan uusia taitoja ammattilaisten tukemana.

Jätä hakemus harjoitteluun.

 

Rekrytointijärjestelmän tietosuojaseloste (pdf)